onsdag 25 februari 2009

Bergochdalbana

Igår var dag 2 med spelschema. Första spelfria dagen. Det blev ett utbrott när vi kom hem. Lilleman har utökat otevligheterna när han är arg och det är mycket svordommar och mycket hot. Jag brukar försöka ignorera men det är inte alltid så lätt. Sen föröker han sätta på spelet eller tv:n ändå och när han blir hindrad så når lixom utbrottet nya höjder...det är precis som att han först då fattar att han VERKLIGEN inte kommer få spela.
Men! Faktiskt så varade utbrottet ovanligt kort och efter att ha slängt igen dörren in till rummet började han leka glatt där inne. Sen var det kvitter och älskar dig mamma fram tills det var dags för att tvätta håret efter simskolan. Han hatar verkligen det. Och så var han trött förståss. Så då var det mörka moln över skallen och mothugg ett tag.
Väl hemma så bad han om en kram mitt i köket...det var nog första gången! Alltså att han muntligen bett om en, förutom vid nattning.
Han klarade även av att kolla igenom schemat och rabblade upp vilka dagar som var speldagar och spelfria dagar så det känns som vi är på rätt väg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar